HUNESZ FIFA Masters powered by K&H versenyinformációk

Itt minden, a versenyre vonatkozó fontos információt megtalálsz, a szabályzatoktól kezdve, a lebonyolításon keresztül egészen a díjazás részletes megoszlásáig. A rájátszásba a négy havi döntőn összegyűjtött Masters pontok alapján a TOP6 játékos jut be, hozzájuk kiegészítésként további két játékos csatlakozhat a Július elején megrendezésre kerülő Wildcard selejtezőben.

 

A versenyre a következő alapszabályzatok vonatkoznak:

Magyar E-sport Szövetség K&H MNEB Versenykiírása Magyar E-sport Szövetség Fegyelmi szabályzata Magyar E-sport Szövetség Etika Kódexe Magyar E-sport Szövetség Etikai és gyermekvédelmi szabályzata Nyilatkozat 18 év alatti játékos szerepeltetéséről

A versenyre a következő játékspecifikus szabályok vonatkoznak:

HUNESZ FIFA Masters powered by K&H 2022 - Játékspecifikus szabályzat

Kiemelt általános szabályzat:

 1. Életkor

  A HUNESZ Masters különböző szakaszain csak 16 évnél idősebbek vehetnek részt. A 16 és 18 év közötti játékosoknak kötelező legkésőbb a kupa kezdetéig szülői beleegyezést e-mailes (info@hunesz.hu) úton eljuttatni a szervezők felé. A kitöltendő dokumentumok a HUNESZ hivatalos oldalán letölthetőek.

 2. Nemzetiségi szabályok

  A versenyre csak magyar állampolgárok nevezhetnek. Magyar állampolgárnak számít, minden olyan személy, aki azt a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelő dokumentumokkal igazolni tudja. Kettős állampolgárság esetén a részvétel szintén engedélyezett, amennyiben az a megfelelő dokumentumokkal igazolva van.

 3. Tartózkodási hely

  A verseny pillanatában minden játékosnak az európai kontinens területén szükséges tartózkodnia. A részvétel - nemzetiségtől függetlenül - ezen területeken kívülről nem engedélyezett.

 4. Játékfiókok

  A verseny egésze alatt, egy játékos kizárólag egy játékfiókkal versenyezhet. Ezen belül PSN Online ID, vagy Xbox One Gamertag név változtatása csak speciális esetben, előzetes engedélykéréssel lehetséges.

 5. Eltiltások

  Az a játékos, aki bármely hónapban Masters pontot szerzett, köteles ugyanazon konzollal folytatni a versenyt, másik platform nyílt selejtezőin nem vehet részt. Az a játékos, aki szerzett Masters pontot, de nem jutott be a végső döntőbe, bármely platfporm Wildcard selejtezőjén elindulhat, addig amíg az egyikről nem jut tovább.