K&H MNEB SIM Liga iRacing versenyinformációk

A K&H MNEB Sim Liga iRacing bajnokság résztvevői hat héten keresztül szerezhetnek pontokat a versenynapokon elért, összesített helyezéseik alapján. Minden versenynapot prekvalifikációs időszakok előznek meg, ahol a versenyzőknek vasárnaptól egészen keddig van lehetőségük mért körök megfutására. Az innen továbbjutók szerdánként egy rajtfelállást meghatározó időmérőn vesznek részt a futamok előtt. A K&H MNEB Sim Liga iRacing bajnokság összdíjazása 500 000 forint.

A versenyre a következő alapszabályzatok vonatkoznak:

Magyar E-sport Szövetség Versenyszabályzata Magyar E-sport Szövetség Fegyelmi szabályzata Magyar E-sport Szövetség Etika Kódexe Magyar E-sport Szövetség Etikai és gyermekvédelmi szabályzata Nyilatkozat 18 év alatti játékos szerepeltetéséről

A versenyre a következő játékspecifikus szabályok vonatkoznak:

A Magyar E-sport Szövetség Játékspecifikus szabályzata - iRacing

Kiemelt általános szabályzat:

 1. Életkor

  A HUNESZ Masters különböző szakaszain csak 16 évnél idősebbek vehetnek részt. A 16 és 18 év közötti játékosoknak kötelező legkésőbb a kupa kezdetéig szülői beleegyezést e-mailes (info@hunesz.hu) úton eljuttatni a szervezők felé. A kitöltendő dokumentumok a HUNESZ hivatalos oldalán letölthetőek.

 2. Tartózkodási hely

  Magyarországi lakóhely, melyet a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelő dokumentumokkal igazolni tud a versenyző.

 3. Fordulók

  A Bajnokság 6 fordulóból, 6 prekvalifikációs időszakból, 6 versenynapból és összesen 12 futamból áll. A forduló alatt használható autók: GT3-as autók. A bajnokság során csak a regisztráció során kiválasztott autóval lehet versenyezni a bajnokság végéig. Az autó cseréje a bajnokság közben tilos!

 4. Autókategória

  Road Racer, GT3

 5. Használható autók

  McLaren MP-412C GT3, Mercedes AMG GT3, Audi R8 LMS, Ferrari 488 GT3, BMW M4 GT3, Lamborghini Huracán GT3 EVO, Porsche 911 GT3